Всесвітній день безпеки та гігієни праці 2022

Автор: Elena від 28-04-2022, 08:00, подивилося: 506

0
Щорічний Всесвітній день безпеки та гігієни праці 28 квітня сприяє запобіганню нещасних випадків і професійних захворювань у всьому світі. Всесвітній день безпеки та гігієни праці 2022 року зосереджується на посиленні соціального діалогу в напрямку культури безпеки та здоров’я.
 

Роковини Чорнобильської катастрофи

Автор: Elena від 26-04-2022, 15:36, подивилося: 534

0
26 квітня на факультеті Енергетики і автоматизації було проведено круглий стіл, присвячений 36-ій річниці аварії на Чорнобильській АЕС. Учасники заходу відзначили, що Чорнобильська трагедія-катастрофа планетарного масштабу, яка поставила під загрозу життя та здоров'я мільйонів людей, змусила людство переглянути своє відношення до питань атомної енергетики та безпеки. Але разом із тим, ця катастрофа стала символом людяності та героїзму. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять ліквідаторів, які віддали своє життя, щоб така страшна трагедія не відбулася ніколи знову.
 

Як отримати електронну копію диплому про вищу освіту

Автор: Elena від 6-04-2022, 18:35, подивилося: 673

0

Початок війни, необґрунтована агресія рф проти України змусила багатьох українців покинути свої домівки. Зрозуміло, шо швидкі збори під обстрілами й бомбардуваннями могли призвести до того, що ви забули, або просто не мали часу шукати свій диплом. Що робити у такому випадку? Ми підготували для вас коротку інструкцію про те, як швидко самостійно отримати електронну копію документу про вищу освіту.

 
Догори