Технологічна практика студентів

Автор: Elena від 30-06-2022, 01:16, переглянуло: 464

0 На кафедрі та факультеті енергетики та автоматизації в рамках технологічної практики Наталія Антоненко (декан факультету), Вікторія Князєва та Ігор Кірісов (керівники практики) організували та провели для абітурієнтів онлайн-зустріч з керівником навчального центру обладнання компанії «Мастер Сервіс».
Олександр Толсторебров (керівник учбового центру «Мастер Сервіс») розповів та продемонстрував здобувачам освіти особливості роботи підприємства. Саме відділ обладнання займається навчанням майбутніх працівників ремонту різних систем автомобіля (ремонт автомобільних кондиціонерів, ремонт електронних блоків управління рульових підсилювачів, діагностика та ремонт автомобілів Tesla).
На онлайн-зустрічі Олександр продемонстрував навчальний центр, приміщення для теорії та практики, складальну ділянку обладнання та автомобіль Tesla model 3, на якій проходить практична частина занять: "Діагностика та ремонт автомобілів Tesla". Саме ця компанія є розробниками та виробниками обладнання та все збирається та розробляється в Україні. Після зустрічі відповів на низку запитань заявників.






 
Категорія:


Поділитися

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.



Додавання коментаря

Имя:*
E-Mail:
Коментар:
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду
Догори