Участь у міжнародній школі лідерства

Автор: Elena від 27-07-2022, 11:14, подивилося: 611

0
Найактивніша кафедра в Українській інженерно-педагогічній академії. Наші викладачі Вікторія Бурдейна, Олена Черняк, Ганна Грінченко, Вікторія Князєва брали участь у Міжнародній школі лідерства «Соціальне підприємництво: нові ідеї та можливості для вчителів та майстрів виробничого навчання системи професійно-технічної освіти України». Дякуємо організаторам та лекторам за цікаві та розвиваючі вебінари та тренінги.
 

Національний науково-практичний форум "Наука. Інновації. Якість"

Автор: Elena від 9-07-2022, 01:48, подивилося: 801

0
Запрошуємо прийняти участь у Національному науково-практичному форумі "Наука. Інновації. Якість" 09 - 10 серпня 2022 р., УІПА, Харків, Україна. Формат проведення - он-лайн. Детальніше за посиланням Національний науково-практичний форум "Наука. Інновації. Якість"
 

Підвищення кваліфікації викладачів

Автор: Elena від 1-07-2022, 17:57, подивилося: 624

0
Як би важко не було під час війни, ми не зупиняємося та працюємо. Наші викладачі Вікторія Князєва, Вікторія Бурдейна, Олена Черняк, Ганна Грінченко, Тетяна Фурсова відвідали онлайн-семінари та ознайомилися із головними функціями та принципами роботи YouTube, а також перевагами його застосування в онлайн-викладанні та головними перевагами та особливостями рішень «Google for Education» для закладів вищої освіти.
 
Догори